Casa de pescadors a Llafranc

Aquesta intervenció consistia en donar més espai i funcionalitat a aquesta típica casa de pescadors de dues plantes a escassos 20 metres del mar. Es va optar per reubicar la cuina, feta de fusta natural amb tonalitats blanques, mantenint les parets de pedra vistes. A la part posterior de la vivenda, on es trobava el pou, es va decidir respectar el forat tapant-lo amb vidre i il.luminat. Tanmateix es va decidir deixar a la vista la paret de roca confrontant amb la façana posterior.

Als banys vam optar per terres hidràulics per conservar l’esperit tradicional d’aquest tipus de casa. Per reforçar l’escassa il.luminació interior es van col.locar panells LED simulant una claraboia de llum natural.

La suite de matrimoni és totalment nova. Predomina el blanc dels lacats sobre el capçal del llit i els armaris. Aquests últims amb el detall de les portes acabades amb malla tèxtil i metàl•lica sobreposades. Terres hidràulics i llum indirecta aporten el toc de calidesa idoni per afavorir el descans.

Finca a Torrent

Luxosa vivenda unifamiliar d’obra nova situada al bell mig del Baix Empordà. La casa compta amb 5 àmplies suites, cadascuna d’elles amb el seu bany complet. La suite principal amb una superfície de 53 m² amb dormitori, bany i vestidor ofereix unes magnífiques vistes del jardí i la piscina amb accés a la mateixa.

Un gran menjador sala d’estar amb 80 m² o la imponent cuina son altres de les joies de la propietat que no deixen indiferent a ningú.

Terres, portes i armaris de fusta de roure natural, i una variada gamma de ceràmica i gres conformen els exigents acabats. La connexió interior-exterior als passadissos, que ens ofereixen les grans obertures, és present en tot moment, recordant-nos constantment l’entorn privilegiat de la zona.

Apartament a Calella de Palafrugell

Aquest projecte ha consistit en la reforma integral d’un ampli apartament de 130 m2 situat a 50 metres de la platja.

L’objectiu era obtenir la major quantitat de llum possible. Es va fusionar en un sol espai cuina i menjador mitjançant una generosa península de cuina y amb la col.locació d’una estructura de roure s’ha creat un rebedor que no existia.

En quant a paviments , s’ha col.locat parquet de roure a tota la vivenda, combinat amb terres hidràulics als banys. En aquests últims es va optar per taulells de fusta d’alzina amb parets de microciment.

Tota la fusteria interior s’ha realitzat amb fusta de pi deixada a tall de serra, aplicant veladures blanques als capçals i portes.

Xalet a Aiguablava

Reforma integral d’aquest xalet ubicat en un marc incomparable com són els penya-segats de Begur, al bell mig de la Costa Brava.

La fusta de roure cobreix tot el paviment interior de la vivenda i es va col.locar una amplia tarima d’IPE a l’exterior per realçar la piscina penjada sobre el mar.

La xemeneia integrada construïda amb granit natural és una altra pinzellada del càlid living.

Els acabats dels banys es van realitzar combinant càlids porcelànics amb el terra de fusta i punts de llum encastats al sostre.

Xalet a Begur

Aquesta finca es va construir partint de zero. Els propietaris buscaven una vivenda amplia i confortable, aprofitant les fantàstiques vistes sobre el mar i les Illes Medes

En primer lloc es van obrir amples finestrals connectant així amb l’entorn i alhora donant sortida desde el menjador a la piscina, la qual va ser pavimentada amb pedra natural.

Es va dissenyar les dues plantes segons els seu ús . Zona de dia amb accés a la terrassa i piscina i zona de nit amb sortida al jardí.

Es van combinar paviments porcelànics, amb terres de fusta, i com a fil conductor, es van utilitzar diferents tonalitats de microciment per cada un dels banys.

Oficina a Palafrugell

Ampli i lluminós despatx de 70m² ubicat al centre de Palafrugell. Pensat per acollir un grup de treball d’entre 4 i 5 persones, i amb una subtil sala de reunions, aquest espai està dissenyat partint de la simplicitat de la geometria i aprofitant cada racó per facilitar la feina als usuaris.

La gran entrada de llum natural en sintonia amb el blanc del mobiliari aporten amplitud i serenor a un espai ideat per afavorir la concentració