Les joies més preuades de l’arquitectura empordanesa són sense cap dubte les masies i les cases senyorials de finals del S. XIX.

Qualsevol intervenció que es realitzi en una edificació històrica d’aquest calibre ha d’estar molt ben consensuada per tal de recuperar amb delicadesa tots aquells detalls que la fan única. Moltes vegades es comença per consolidar l’estructura a fi de donar solidesa als murs de pedra i al forjats de cairats de fusta. És per això que cal conèixer molt bé els sistemes constructius que les conformen i a l’hora tenir present els materials més idonis a emprar per poder retornar a la finca l’esplendor inicial.

No solament n’hi ha prou en consolidar l’estructura, la majoria de les vegades es realitza una actuació integral on convergeixen la tradició i la innovació per tal d’assolir les aspiracions del client més exigent, això si, sense deixar mai de vista l’essència singular de la finca.

La nostra experiència en el sector ens mana, i tenim clar que cal buscar els professionals més ben preparats pels treballs més rigorosos. Nosaltres treballem amb gent de la zona, gent que sap com treballar la pedra, que sap com treballa la volta de rajol catalana, en definitiva ens envoltem dels millors per què d’aquesta manera us podem oferir el millor per a vosaltres.